PARVEKELASIT

Lukkan®Jokke-parvekelasitus on liukuva ja sivuun avautuva lasijärjestelmä.

Muotoilu ja tekniikka

Lukkan®Jokke-parvekelasitus on puitteeton kevyesti liukuva, huoltovapaa ja tukevarakenteinen lasitus. Se kestää rajujakin sään vaihteluja, tuulta ja myrskyä. Tarpeen mukaan käytetään 6mm, 8mm tai 10mm turvalasia.

Lukkan®Jokke-parvekelaseissa on aaltoileva ja kauniin pyöreä muotokieli. Liittymäkohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota viimeistellyn vaikutelman aikaansaamiseksi.

Liittymäkohdat ja profiilit

Pitkälle suunniteltujen liittymäkohtien ansioista lasitus saadaan istumaan parvekkeeseesi aivan kuin se olisi siinä aina ollut. Peiteprofiileilla luodaan kaunis ja viimeistelty vaikutelma. Alumiiniprofiilien peitteiden ansiosta seinääsi saadaan siisti liitos ilman rakoja tai tarvetta seinän muokkauksiin.

Materiaalit

Lukkan®Jokke-parvekelasit ovat erittäin kestäviä, reunahiottuja, karkaistua kirkasta turvalasia. Lasin vahvuus määräytyy kohteen mukaan lasipaksuuksilla 6mm, 8mm tai 10mm. Runkona on säänkestävä, pulverimaalattu, lujuuslaskettu ja paksuseinämäinen alumiiniprofiili.
Lasit ovat liimattu ja niitattu kiinni alumiinilistoihin, joilla saavutetaan parvekelasien todellinen kestävyys! Lasit liikkuvat yläreunassa olevien kuulalaakeroitujen pyörien avulla. Kuulalaakerointi takaa äänettömyyden ja erittäin hyvän liukuvuuden laseille.

Vedenohjaus

Lukkan®Jokke-parvekelaseissa on tärkeitä yksityiskohtia, jotka ovat suunniteltu pitämään tilasi kuivana ja suojaisena. Lasien vedenohjaukseen on panostettu muunmuassa käyttämällä tulppia ja vetimiä, joiden ansiosta lasitukseen ei jää merkittäviä vettä päästäviä rakoja. Päätytiivisteessä ja päätykappaleessa oleva tekniikka ohjaa sadeveden rakenneliittymien ulkopuolelle. Ulkopuolen vedenohjausurien ansiosta sadevesi valuu lasien ulkopuolelle. Lasien väleistä mahdollisesti sisään tuleva vesi ohjataan rakenteiden avulla profiilin sisään ja sieltä vesireikien kautta lasien ulkopuolelle.

Havainnekuva vedenohjausmekanismista:

gallery_buildings_one

Lukkan®Jokke-lasitus on todistetusti kestävä!

gallery_buildings_one